0
Evroliga

Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBJAVLJEN RASPORED EVROLIGE: Zvezda i Partizan kreću kao gosti, a evo kada se igra večiti derbi!

Objavljeno: 15.07.24 u 12:27

Zvezda i Partizan će imati rivale po meri na početku sezone

Svi ljubitelji košarke u Srbiji mogu da odahnu nakon što je Evroliga potvrdila da će sledeće sezone ponovo imati dva predstavnika iz Srbije – Crvenu zvezdu i Partizan. Nova sezona počinje 3. oktobra, a sada je poznat i kompletan kalendar utakmica.

Partizan će otvoriti sezonu u četvrtak, 3. oktobra, u Španiji protiv Baskonije. Dan kasnije, Crvena zvezda će igrati u Parizu protiv novog člana takmičenja, Pariza.

U drugom kolu, Crvena zvezda će igrati prvu domaću utakmicu protiv Baskonije. Partizan će ponovo gostovati u Španiji, ovog puta protiv moćnog Real Madrida. Crno-beli će svoju prvu domaću utakmicu igrati u trećem kolu, kada u Arenu bude došao Bajern iz Minhena.

Prvi večiti derbi u Evroligi naredne sezone zakazan je za 21. novembar, kada će Crvena zvezda biti domaćin u okviru 11. kola. Partizan će biti domaćin 31. januara u okviru 24. kola.

Kao i do sada, igraće se 34 utakmice u regularnom delu sezone. Prvih šest timova na tabeli idu direktno u plej-of, dok će ekipe od sedme do 10. pozicije igrati plej-in.

Navijači oba kluba s nestrpljenjem iščekuju početak sezone i nadaju se velikim uspesima svojih timova u elitnom evropskom takmičenju.

Kompletan raspored Evrolige pročitajte OVDE.

14
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter