3
Evrokupovi
Grobari

grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(NE)OČEKIVANA ODLUKA UEFA: Grobari neće moći da bodre Partizan protiv Dinama iz Kijeva!

Objavljeno: 15.07.24 u 15:08

Niko ne želi da rizikuje bilo šta

Dvomeč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Dinama iz Kijeva i Partizana biće odigran bez prisustva gostujućih navijača. Nakon koordinacije službi oba kluba, potvrđeno je da ni Grobari neće putovati u Lublin, niti će pristalice Dinama doći u Beograd. UEFA je zvanično obaveštena i odobrila je ovu odluku.

Odluka je doneta zbog nekoliko razloga. Prvo, prošlogodišnji incidenti sa najmlađim navijačima Partizana, koji su ulazili na teren nakon evropskih mečeva, doveli su do aktuelne kazne za beogradski klub. Iz tog razloga, ideja o eventualnom prisustvu dece u Beogradu je takođe odbačena.

Drugo, situacija u vezi sa Dinamom iz Kijeva je dodatno komplikovana zbog tradicionalnih odnosa navijača Partizana sa ruskim CSKA i trenutne vojne operacije Rusije u Ukrajini. Kijevski klub je naveo ove razloge u svom dopisu UEFA, naglašavajući potencijalne probleme koji bi mogli nastati.

Partizan se složio sa ovim predlogom, te neće organizovati grupu svojih navijača za put u Lublin, dok u Beogradu neće biti podrške za Dinamo. Kako je Partizan već pod suspenzijom, ovakva odluka nije loša opcija, jer su incidenti sa najmlađim navijačima u prošlosti često dovodili do sankcija za klub.

Utakmice će se tako održati u mirnijoj atmosferi, bez prisustva gostujućih navijača, što će omogućiti fokus na igru i smanjenje rizika od incidenata.

5
2
3 Komentara
  1. Pa zar tako treba da se odnosite sa bratskim klubom?
    Ipak su i jedni i drugi braća u mržnji prema Stbima i zovu nas ciganima.

    0
    3
    Odgovori
    • Blago tebi, nemaš pamet i nema šta da ti smeta. A boli te, vidi se, što su partizanovci savest ovog društva u kome ti, tebi slični i vaša steaua otimate sve. Zaboravljate kako su vam braća iz sekuritatee prošla. Nadam se da i pored tako blesavih kao ti ima među vama i razumnih i da neće biti kao u Rumuniji.

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter