0
Košarka
Nikola Đurišić

Nikola Djurisic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Mega at Aleksandar Nikolic Hall on December 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LOŠE VESTI IZ AMERIKE: Uzdanica srpske košarke se povredila na svom drugom meču! (FOTO)

Objavljeno: 15.07.24 u 12:11

Ozbiljan problem za mladog košarkaša

Nikola Đurišić, jedan od predstavnika Srbije na NBA draftu, doživeo je povredu levog stopala tokom utakmice Atlanta protiv San Antonija na Letnjoj ligi NBA.

Đurišić je sjajno započeo svoje nastupe za Atlantu, istakavši se posteriziranjem dva košarkaša u prethodnim mečevima. Protiv San Antonija, Đurišić je bio i starter, ali je nakon samo sedam minuta igre morao napustiti teren zbog povrede.

U tom kratkom vremenu provedenom na terenu, postigao je dva poena pre nego što je primoran da se povuče sa terena. Atlanta je na kraju poražena rezultatom 79:76 od ekipe San Antonija.

Pored Đurišića, na terenu je bio i Zakari Risaše, prvi pik sa ovogodišnjeg NBA drafta. Risaše je ostvario solidan učinak sa 11 poena, pet skokova i dve asistencije za skoro 30 minuta provedenih na parketu.

Đurišićeva povreda dolazi u trenutku kada je pokušavao da se nametne u Atlanti i pokaže svoje sposobnosti tokom Letnje lige. Ostaje da se vidi kakve su prognoze za njegov oporavak i da li će moći da se vrati na teren u preostalim mečevima Letnje lige.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter