1
Evroliga
Bruno Kaboklo

Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade in action against Rokas Giedraitis, #31 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

KABOKLO ĆE TEŠKO OSTATI U PARTIZANU: Centar crno-belih otišao u Ameriku, traži ugovor sa NBA timom!

Objavljeno: 15.07.24 u 11:55

Kaboklo gotovo izvesno neće ostati u Humskoj

Bruno Kaboklo, centar Partizana, trenutno se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama gde aktivno radi na ostvarivanju povratka u NBA ligu pre nego što otputuje na Olimpijske igre u Pariz.

Nakon što je uspešno odveo Brazil na Olimpijske igre, Kaboklo je odlučio da se posveti povratku u NBA. Iako je još uvek formalno pod ugovorom sa Partizanom, jasno je da nema nameru da se vrati u Humsku. Interesovanje za njega pokazali su klubovi poput Makabija i Barselone, ali trenutno je fokusiran na svoj cilj da se vrati u najjaču košarkašku ligu sveta.

Nakon uspešnih nastupa na kvalifikacionom turniru u Rigi, gde je bio ključni igrač Brazila, Kaboklo je otputovao u Las Vegas gde trenutno učestvuje na Letnjoj NBA ligi. Iako još uvek nije potvrđeno za koji tim će nastupati, Kaboklo vredno trenira i nada se da će impresionirati NBA timove.

U međuvremenu, traje sukob između Kaboklovog agenta, koji želi da raskine ugovor sa Partizanom, i kluba iz Humske koji nema nameru da to učini. Situacija oko budućnosti Bruna Kabokla i dalje ostaje neizvesna, ali jedno je sigurno – njegov povratak u crno-beli dres je malo verovatan nakon njegovog neočekivanog odlaska pred finale sa Crvenom zvezdom.

Pratite dalji razvoj događaja kako bismo saznali konačan epilog u slučaju Bruna Kabokla.

0
0
1 Komentara
  1. U interesu je Partizana da Kaboklo ode u sto veci i bolje platežljiviji klub. Razlog je prost, a to je obestecenje. Igrac poseduje igračke osobine koje ga protežiraju u NBA, a u Partizanu je napravio eksces zbog koga je kaznjen.. U Partizanu znaju ko ga je navukao da ode iz kluba pred zavrsna takmicenja.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter