3
Domaći fudbal
Samed Baždar, Partizan

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Spartak Subotica at stadium FK Partizan (JNA) on March 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GOTOVO JE: Partizan prodao Baždara sa 3.5 miliona evra!

Objavljeno: 15.07.24 u 17:57

Baždar karijeru nastavlja u La Ligi 2

Samed Baždar postaće novi fudbaler Real Saragose nakon što je dogovorio svoje finansijske uslove sa španskim klubom. Partizan će na konto prodaje napadača zaraditi 3.500.000 evra, kao i procente od njegove dalje prodaje.

Baždar, koji je dete crno-belih, karijeru će nastaviti u La Ligi 2, u timu Saragose, gde najveći vlasnički udeo imaju Inter Majami i Atletiko Madrid (30 odsto). Tamo će potražiti svoju sreću i nastaviti razvoj.

Deo prvog tima Partizana bio je od 2021. godine, kada ga je u najjaču selekciju prebacio aktuelni trener Aleksandar Stanojević. Pravu šansu je dobio tek proteklog proleća pod vodstvom Igora Duljaja.

Na 18 utakmica postigao je osam golova i ostvario jednu asistenciju, što mu je donelo debi za A reprezentaciju Srbije i mesto na širem spisku za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

8
0
3 Komentara
  1. Zalosna cinjenica je da je ovak klub odvno na opasnoj nizbrdici. kazem opasnoj, jer njega niko u ne daj boze situaciji kao sto je Cergarka bila pre desetak godina, nema i nece i=niko spasavati. Molim vas, naakumulirali su 5 desnih beova, zar to nije bogu za plakati,Pardon-sest.Evo ih: povredjeni Zivkovic, Zuti Filipovic,Stojkovic na pozajmici u Madjarskoj, ,plus ova dvojica dovedenih,plus decko po imenu Roganovic! Verujte, ni jedan nije ni za Surdulice! Daj boze da se varam i da gresim! Sremno i nedostojno za slavni klub. Partizane , u pamet se.
    A sto se tice ovog Stanojevog lamentiranju danasnjem o bonusima, nezakonitostima…, pa gde ste bili kad ste birali FSS funkcionere? Oni su tamo kao ispostava Cergina, samo za nju rde a vrhovni ,tersman zna se koga slusa jedino i ko se pita? Zna to Stanoje, pravi se blesav. Srbija medju sljivama i u…..

    2
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter