0
Evropske lige

Serbia's Nikola Milenkovic (C) pulls Slovenia's Benjamin Sesko (R) during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

ČINI SE DA JE GOTOVO: Fiorentina prihvatila ponudu, Milenković se seli u Premijer ligu!

Objavljeno: 15.07.24 u 23:47

Javlja Fabricio Romano

Nakon dugog perioda spekulacija i pregovora, čini se da je transfer Nikole Milenkovića u Premijer ligu manje više gotov.

Prema informacijama poznatog fudbalskog insajdera Fabricia Romana, Fiorentina i Notingem Forest su postigli gotovo potpuni dogovor oko transfera, a očekuje se da će Forest izdvojiti čak 14,28 miliona evra za srpskog štopera.

Milenković je stigao u Fiorentinu 2017. godine i brzo se etablirao kao jedan od ključnih igrača ovog italijanskog tima. Takođe, od iste godine, aktivno nastupa i za reprezentaciju Srbije, gde je do sada zabeležio impresivnih 57 nastupa.

Notingem Forest je ovog leta uložio značajna sredstva u dovođenje pojačanja, te se očekuje da će narednu sezonu pristupiti sa ambicioznim ciljevima. Potencijalni dolazak Nikole Milenkovića dodatno bi ojačao njihovu odbranu i mogao bi im pomoći da ostvare visok plasman u engleskom prvenstvu.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter