60
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BINIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO STANOJEVIĆA: Muka mi je da slušam njegovo kukanje, zašto ne spominje da „gostuju“ na svom terenu!

Objavljeno: 15.07.24 u 20:29

Oštre reči Dragiše Binića upućene prema treneru Partizana

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je brifing sa novinarima na kojem je odgovarao na razna pitanja.Među najvažnijim temama bio je i kontroverzni „bonus pravilnik“, a šef stručnog štaba crno-belih bio je prilično oštar po tom pitanju.

Šta je sve rekao možete pročitati OVDE, a na njegovo izlaganje takođe prilično oštar, bio je legendarni fudbaler Dragiša Binić. 

– Muka mi je više da slušam neprestano kukanje od strane trenera Partizana, a sezona nije ni počela. Stanojević sve radi kao u prošlom mandatu, uveliko pravi negativnu atmosferu i haos – rekao je Binić, a prenosi Tanjug.

Stanojević je ranije tokom veoma oštro govorio o pravilu „dva bonusa“ i načinu na koji je usvojen i ističe da to baca sumnju na regularnost takmičenja.

– Počeo je da priča o regularnosti, a ne pominje da Napretku gostuju u Humskoj na svom stadionu. Ovo mu ništa nije neregularno i sve je u najboljem redu. Tada liga funkcioniše kao sat i problema nema – istakao je Binić.

Dragisa Binic Napredak – Crvena Zvezda super liga Srbije 29.4.1018. April 29. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

– Trener jednog tima rešio da vodi politiku celog srpskog fudbala i lige. Školu su upropastili, vidim da Baždara prodaju i sada se prave naivni. Znaju da su klubovi još 10. juna izglasali da žele pravilo od dva bonusa i spremali se u skladu sa tim. Čitava priča o tome kada je doneta odluka od strane FSS ne pije vodu jer Zajednica je donela odluku na vreme i po propisima. Pa isti propisi važe i za Zvezdu i za Partizan. Ne razumem o čemu on priča?

Ti dvostruki standardi i podizanje tenzije, samo da bi se pravila “frka” ničemu ne vode, ističe Binić.

– Namerno kreiraju mulj da bi opravdali i ovu sledeću sezonu bez trofeja. Kažu da jesu za bonuse, ali od sledeće sezone. Pa da li je moguće da taj tim nema tri mlada igrača od 25 licenciranih? To dovoljno govori o njihovom radu i načinu na koji funkcionišu.

Vidim da mnogo brinu i o tome ko će da sudi, a ne vide problem u tome da oni forsiraju samo jednog sudiju i smatraju da je to potpuno regularno, primećuje Binić.

Uz to sebe proglašavaju borcima za regularnost, a još jednom ponavljam, prvo kolo “gostuju” na svom terenu. Da slučajno Zvezda gostuje nekom na Marakani od tih poštenih partizanovaca se ne bi moglo živeti – poručio je Binić.

289
131
60 Komentara
  1. Dragiiisa, opusti se, očisti utoke i sve će biti u redu. Osvojiće cigani i ove godine i još neku zaredom. Nije valjda da se ne sme ni reči istina. Na stranu kako rade, ali su u pravu.

    5
    3
    Odgovori
  2. Ova muka od čoveka više kuka pre početka sezone nego onda kada je najuren, ko mu je kriv sto prodaju bonuse za sicu dovode sve i svašta pa im smeta zvezda i ove sezone 20+.

    2
    3
    Odgovori
  3. Nije Partizan odredio Binicu da Napredak bude domacin Partizanu nego Fss,e sad da vidimo hoceli tvoji Carapani isto izvesti rezervni tim protiv Partizana kao stosu prosle swzone protiv Zvezde izveli omladince

    6
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter