0
Evropske lige

Serbia's Nikola Milenkovic (C) pulls Slovenia's Benjamin Sesko (R) during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

ZAPELO U PREGOVORIMA: Fiorentina odbila prvu ponudu za Milenkovića, Viola traži mnogo veću sumu za Srbina!

Objavljeno: 14.07.24 u 23:14

Milenković čeka konačni rasplet cele situacije

Srpski defanzivac Nikola Milenković trenutno vodi razgovore o mogućem prelasku iz Fiorentine u Notingem Forest.

U sinoćnjem izveštaju uglednih italijanskih medija, navodi se da engleski klub pokazuje ozbiljan interes i da je transfer vrlo izgledan, a zvanična ponuda je stigla tokom noći.

Ipak, trenutna ponuda ne zadovoljava očekivanja Fiorentine, koja navodno traži između 13.000.000 i 14.000.000 evra. Za igrača sa bogatim iskustvom u Seriji A i značajnim doprinosom, ova cena deluje prilično nisko. Uz trenutnu situaciju na tržištu, gde i igrači skromnijeg kvaliteta ostvaruju visoke transfere, postavlja se pitanje da li Fiorentina pravi pravu procenu.

Za Notingem Forest, međutim, ovo ne bi trebalo da predstavlja prepreku. Njihova inicijalna ponuda bila je nešto niža kako bi procenili situaciju, ali su dobili povratne informacije, pa bi transfer mogao uskoro da bude realizovan.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter