3
ATP
Novak Đoković, Karlos Alkaraz

FOTO: X/@Wimbledon

TEŽAK SKANDAL ŠPANSKE „MARKE“: Karikatura Alkaraza kojom se ponižava Novak Đoković, svi su zgroženi! (FOTO)

Objavljeno: 14.07.24 u 23:34

Otišli su predaleko ovim potezom i to u morbidnost

Novak Đoković je pretrpeo poraz od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona, čime je španski teniser ponovio uspeh iz prošlogodišnjeg finala i osvojio svoju četvrtu Grend slem titulu.

Španski navijači su bili u ekstazi, jer su, nakon Rafaela Nadala, dobili novog velikog šampiona koji će, bez sumnje, dominirati svetskim tenisom u godinama koje dolaze.

Iako je Alkaraz pokazao sportski duh i poslao džentlmensku poruku o Đokoviću nakon pobede, neki španski mediji su se neslavno obrukali.

Naime, najpoznatiji sportski list u Španiji, „Marka“, koji važi za jedan od najuticajnijih u svetu, proslavio je Alkarazovu pobedu kontroverznom karikaturom koju mnogi smatraju morbidnom.

Na karikaturi je Đoković prikazan sa zelenom kosom, dok Alkaraz, stojeći iznad njegove glave, „kosi“ mu kosu kosilicom na kojoj se nalazi trofej Vimbldona.

Čak su i sami Španci ostali šokirani ovom objavom, uz brojne kritike na račun „Marke“.

Fanatizam ovih novina je neverovatna, više respekta za tenisku legendu, naučite nešto iz Karlosove skromnosti pre svega – jedan je od mnogih komentara.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARCA (@marca)

5
64
3 Komentara
  1. Ne vidim nikakav skandal jer se radi onjihovom teniseru i nasledniku velikog Rafe Nadala a nas boli sto je taj njihov klinac zestoko osisao Noleta na Vimbldonu tako da je ova simpaticna karikatura vise nego realna.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde ne pricajte gluposti, koliko puta smo (mislim na sve Srbe) objavili sliku na kojoj Djokovic drzi trofej, a Nadal i Federer drze tacnu (ajncer) sa naslovom gazda i konobari…

    6
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter