0
Košarka

FOTO: X/@usabasketball

STEF KARI PAMTI PORAZ OD SRBIJE: Najbolji trojkaš svih vremena zna da ga protiv Orlova čeka težak posao!

Objavljeno: 14.07.24 u 10:40

„Biće ih teško dobiti…“

Reprezentacija Srbije odigraće dve pripremne utakmice u Abu Dabiju pred start Olimpijskih igara. Rivali Orlova biće Australija i SAD.

Košarkaši SAD već su stigli u prestonicu UAE, obavili trening, a pred medije stao je najbolji trojkaš svih vremena, Stef Kari.

Prisetio se momenta kada je U19 ekipa Srbije postala šampion protiv Amerike u finalu u Novom Sadu, a onda je pričao i o Jokiću.

Igrao sam u U19 timu 2007. godine. Pobedili smo ih u grupnoj fazi, a oni su nas pobedili u finalu za zlatnu medalju. Onda smo ih pobedili 2014. godine u Španiji tokom Svetskog prvenstva u Španiji. Mnogo istorije. Očigledno, Jokić i ono što je postigao u svojoj NBA karijeri igrajući protiv njega. Znam Bogdanovića. Postoji mnogo poznatih stvari. Ne znam baš kako će se osećati igrati protiv njih ovde. Biće ih teško dobiti, ali moramo da se fokusiramo na ono što mi možemo da radimo ovde – rekao je Kari.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter