0
EURO 2024

Slovenia's Vanja Drkusic and Serbia's Aleksandar Mitrovic during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

STAVIO RONALDA U DŽEP, PA PORUČIO: „Mitrović je najteži za čuvanje, nikada nisam osetio takvu silu!“

Objavljeno: 14.07.24 u 10:19

„Hvala Bogu da nije iskoristio sve prilike koje je imao“

Momak koji je privukao pažnju mnogih klubova nakon nastupa na EURO je definitivno Vanja Drkušić, reprezentativac Slovenije koji igra na poziciji štopera i u poslednje vreme se spominje kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde.

Fudbaler ruskog Sočija, do evropskog prvenstva za mnoge anonimus, na šampionatu se proslavio jer je uspešno vodio duele sa nekim od najboljih napadača sveta, Harijem Kejnom, Rasmusom Hojlundom, Kristijanom Ronaldom, i ostavio fenomenalan utisak.

Vanja Drkušić
Slovenia’s Vanja Drkusic during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ipak, sudar sa Aleksandrom Mitrovićem zauvek će pamiti.

Na pitanje kog igrača mu je bilo najteže da čuva, nije imao dilemu:

– To me svi pitaju. Teško je izabrati od tako velikih imena, ali je bih se odlučio za Aleksandra Mitrovića. Nikada u karijeri nisam osetio takvu silu. On je veoma jak. To mi se dopada jer sa njim sve vreme igram na ivici faula, a on se ne žali uopšte. Ni sudijama, ni drugim igračima. Ali u smislu njegove snage, njegove građe tela, on je veoma širok i teško ga je pokriti. Hvala Bogu da nije iskoristio sve prilike koje je imao – prisetio se Drkušić teške borbe sa srpskim napadačem.

11
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter