0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković, Bogdan Bogdanović

FOTO: X/@Wimbledon, Starsport

SNAŽNA PORUKA KOŠARKAŠA ZA NOVAKA: „On je i dalje najbolji za nas!“

Objavljeno: 14.07.24 u 19:55

Srbija će biti jedan tim u Parizu

Kada je Novak Đoković započeo finalni meč Vimbldona, košarkaška reprezentacija Srbije je bila usred prvog treninga u Abu Dabiju. Tako, nažalost, nisu imali priliku da uživo prate duel između Đokovića i Karlosa Alkaraza, koji je završio nesrećno po srpskog tenisera u borbi za njegov osmi trofej na ovom prestižnom turniru.

Kapiten tima Bogdan Bogdanović i Filip Petrušev su, nakon dvočasovnog intenzivnog treninga, kratko razgovarali sa novinarima i dali svoj osvrt na meč.

Nismo stigli da ispratimo meč zbog treninga. Gledali smo prvi gem koji je trajao 15 minuta i onda je počeo trening. Posle toga nažalost više nismo mogli da ispratimo šta se dešava. Videli smo rezultat. Izgubio je, ali Novak je i dalje najbolji i za nas. Punu podršku mu šaljemo i čekamo ga. Nadam se da ćemo se naći u Parizu – istakao je Bogdanović.

Petrušev je dodao kako veruje da bi Đoković preokrenuo meč da je osvojio taj brejk u trećem setu.

Pratili smo dok nije počeo trening, u teretani smo isto ispratili. Kad je okrenuo na 5:4 i 40:0 mislili smo da ga ima, ali nažalost je izgubio. Da je dobio ovaj taj-brejk, mislim da bi skroz okrenuo i ne bi bilo dalje posle toga. Pratimo ga, podržavamo, kao što i on nama uvek daje podršku, na svakom koraku – kazao je centar.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter