0
Košarka
KK Crvena zvezda

Euroleague-Crvena Zvezda v Barcelona from left Johnny O'Bryant Branko Lazic Landry Nnoko Duop Reath Aleksa Radanov Ognjen Kuzmic Jordan Loyd Ognjen Dobric Beograd, 21.01.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

POVEZIVAO SE SA PARTIZOM, PA ZAVRŠIO U IZRAELU: Bivši košarkaš Zvezde i zvanično u novom klubu!

Objavljeno: 14.07.24 u 13:44

Ostaje da se vidi kako će ovaj transfer uticati na status Alekse Avramovića

Džordan Lojd je zvanično postao novi član Makabija iz Tel Aviva. Zbog ratnog stanja u Izraelu, veći deo utakmica naredne sezone Makabi će igrati u Beogradu, što znači da se Lojd vraća u Pionir, gde je započeo svoju evropsku karijeru u dresu Crvene zvezde 2020. godine.

U jednom trenutku njegovo ime spominjalo se kao potencijalna zamena za Kevina Pantera u Partizanu, ali od toga ništa nije bilo.

Prema zvaničnom saopštenju, Lojd je potpisao ugovor na dve sezone. Prethodne dve sezone uspešno je nosio dres Monaka pod vođstvom trenera Saše Obradovića, koji ga je i doveo u Zvezdu. Iako je prošlu sezonu odigrao nešto slabije zbog povreda, Lojd je sada potpuno oporavljen i očekuje se da bude zamena za Lorenca Brauna, koji je prešao u Panatinaikos.

Ostaje da se vidi kako će ovaj transfer uticati na status Alekse Avramovića, koji je u jednom trenutku bio blizu potpisa za Makabi. Priče su se stišale, a neki izvori navode da je porodica srpskog plejmejkera bila protiv njegovog odlaska u Izrael.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter