1
EURO 2024
Dragan Stojković Piksi

FOTO: FSS

PIKSI DOBIO POVERENJE, PA SE VRATIO NA EURO: Selektor Srbije u društvu slavnog trenera gleda finale Španija – Engleska! (FOTO)

Objavljeno: 14.07.24 u 18:41

Piksi se nakon ispadanja Srbije vratio u Nemačku na veliko finale

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi otputovao je u Berlin kako bi prisustvovao finalu Evropskog prvenstva između Španije i Engleske, koje će se održati na Olimpijskom stadionu u 21:00.

Iako je Piksi verovatno zamišljao sebe u drugačijoj ulozi na finalu, morao je da vodi ekipu mnogo bolje da bi se to ostvarilo.

Ipak, može se pohvaliti činjenicom da je Srbija bila u grupi sa Englezima, koji su sada finalisti. U izveštaju podnetom Fudbalskom savezu Srbije, Stojković je naveo da je njegova ekipa primorala Engleze da se brane 70 minuta u međusobnom susretu.

Tokom boravka u Berlinu, Piksi je imao zanimljiv susret sa jednim od najvećih trenera svih vremena, Fabijom Kapelom.

Stojković je razgovarao sa legendarnim italijanskim trenerom, a Fudbalski savez Srbije podelio je fotografije tog susreta na svom Instagram profilu.

Srdačan susret velikih prijatelja, Fabija Kapela i Dragana Stojkovića, u Berlinu, gde će prisustvovati finalnoj utakmici EURO 2024 između Španije i Engleske.

– U prijatnom razgovoru sa selektorom Stojkovićem Kapelo je konstatovao da je reprezentacija Srbije dosta dobro izgledala na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i da je, po njegovom mišljenju, Orlovima malo nedostajalo za plasman u osminu finala.

– Kapelo je našoj reprezentaciji poželeo mnogo sreće i uspeha u „A” diviziji Lige nacija, a naročito u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine, uz poruku da navijači Srbije imaju dosta razloga za optimizam u narednom periodu – navedeno je na profilu FSS na Instagramu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
2
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter