0
Košarka

Sasha Vezenkov (R) and Filip Petrusev during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETRUŠEV I CRVENA ZVEZDA: Evo šta koči povratak centra na Mali Kalemegdan!

Objavljeno: 14.07.24 u 09:50

Ishod ove situacije još uvek nije jasan

Pričalo se o mogućem transferu Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu, ali u poslednje vreme nema novih informacija, a navijači se i dalje pitaju šta se dešava sa tim potezom.

Sve će zavisiti od toga da li će Saša Vezenkov ostati u NBA ligi ili će potpisati ugovor sa Olimpijakosom i vratiti se u Evroligu. Ishod ove situacije još uvek nije jasan, jer je Vezenkov izrazio želju da ostane u Americi.

Po ovom pitanju oglasio se generalni menadžer Toronto Reptorsa, Masaj Udžiri, koji je naglasio da razgovori sa Vezenkovim još uvek traju.

– Još uvek vodimo taj razgovor. Imao je težak period u NBA prošle godine. Pokušavamo da to shvatimo – rekao je Udžiri i dodao:

– Mislim da je on fenomenalan igrač. Imao je tešku sezonu prošle sezone, takve stvari se dešavaju. Sjajan šuter. Šta god da se desi, izvući ćemo najbolje iz ove situacije. Podržavamo ga u svakom pogledu i znamo kuda naš tim ide. Tako da se nadamo uskoro. Prava odluka će biti doneta.

2
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter