3
Evroliga
KK Partizan

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Uros Trifunovic, #32 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, PJ Dozier, #35 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Frank Kaminsky, #44 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Danilo Andjusic, #33 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on October 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVO IME PRED VRATIMA HUMSKE: Partizan na korak od potpisa novog plejmejkera!

Objavljeno: 14.07.24 u 18:58

Partizan je potpuno remontovao ekipu

Izgleda da će u predstojećoj sezoni tim Partizana biti potpuno renoviran zbog brojnih odlazaka igrača. Pojavile su se spekulacije o mogućim pojačanjima.

Najnovija glasina dovela je u fokus plejmejkera iz Južnog Sudana, Karlika Džonsa.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tips’n’Slips (@tipsnslips_com)


Džons je impresionirao na nedavno završenom Svetskom prvenstvu, gde je bio vrlo blizu da postane prvi igrač u istoriji Mundobasketa sa ostvarenim tripl-dablom.

U NBA ligi nije sakupio mnogo nastupa, igrajući za Denver, Dalas i Čikago. Prošle sezone je nosio dres kineskog tima Žeđijan Golden Bulse.

50
6
3 Komentara
  1. Partizan je na korak od potpisa sa osam igrača, ali ipak nema nijednog zvaničnog potpisa. Šta se dešava u Partizanu? Da li je tačno da klub trenutno ima zabranu potpisivanja novih igrača, dok ne isplati ono što duguju Kaboklu?

    2
    2
    Odgovori
  2. Na youtubu ima mnogo snimaka na kojima se vidi da je Karlik Dzons pravi plej, i da bi on mogao biti resenje za Partizan. Ako on dodje Jaramaz ide, a na njegovo mesto dolazi Lakic.

    10
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter