0
ATP
Novak Đoković

FOTO: Printscreen/X

NOVAKOV HEJTER OPET SEJE MRŽNJU PREMA SRBINU: Jedva je čekao da Đoković izgubi set da bi mogao ovo da objavi!

Objavljeno: 14.07.24 u 16:58

Novak mu je opet glavna meta, a pogotovo kada gubi

Srpski teniser Novak Đoković, smatran jednim od najboljih koji su ikada igrali ovaj sport, nalazi se u teškoj situaciji u finalu Vimbldona.

Igra protiv mladog Španca Karlosa Alkaraza, koji trenutno vodi sa 2:0 u setovima. Nekima je ovakav razvoj događaja veoma po volji.

Jedan od njih je poznati teniski novinar Ben Rotenberg, koji je poznat kao jedan od najglasnijih kritičara Đokovića. Nakon što je Đoković izgubio prvi set, Rotenberg se odmah oglasio i izjavio da je ovakav ishod bio očekivan.

On se oglasio odmah nakon istog, gde je rekao da je ovo „očekivano“.

Poraz je najlogičniji ishod ovog meča. Đoković je prošlog meseca operisao koleno, nije pobedio top 10 igrača cele godine, a ovo mu je prvo finale ove godine. Naravno, još uvek ima vremena da Novak preokrene ovaj scenario – rekao je Rotenberg, koji je potom i dodao.

Kao navijaču, ovakva finala nisu zanimljiva osim ako niste fanovi šampiona. Kao novinaru, ovakva finala su pokazatelj puta u sportu. Pomislite samo koliko je veliko bilo finale Serene protiv Šarapove na Australijan openu 2007. godine, kao i Nadala protiv Federera na Rolan Garosu iduće godine.

0
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter