1
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

Novak Đoković (FOTO: Starsport)

„IDEM PO MEDALJU ZA SRBIJU“: Moćna poruka Novaka Đokovića nakon poraza u finalu Vimbldona!

Objavljeno: 14.07.24 u 19:28

Novak je najavio svoj najvažniji pohod ove sezone

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, otkrio je da je fokusiran na osvajanje medalje na Olimpijskim igrama u Parizu od 26. jula do 11. avgusta.

Đoković je izgubio finale Vimbldona od Španca Karlosa Alkaraza rezultatom 7:6, 6:2, 6:2.

Sa osmehom je prihvatio poraz, šalio se na terenu, čestitao protivniku, a potom je na konferenciji za medije imao emotivno obraćanje.

Novakovo naredno takmičenje su Olimpijske igre, i kaže da se nada medalji, drugoj u karijeri nakon bronzane medalje iz Pekinga 2008. godine.

Igraću Olimpijske igre i nadam se medalji za moju zemlju. Vraćam se na mesto gde sam se povredio, na terene Rolan Garosa, videćemo kako ću se osećati. Nadam se da ću naći svoj tenis. Uradiću sve da dođem do finala OI – rekao je Novak.

Kao i uvek, konferencija srpskog asa bila je opširna, dotakao se mnogih tema, a otkrio je i šta je rekao princezi od Velsa, Kejt Midlton, koja se drugi put pojavila u javnosti otkako je u martu saopštila da joj je dijagnostikovan rak.

Rekao sam joj da mi je drago što je vidim u dobrom stanju, to je vrlo bitno za zemlju, za kraljevsku porodicu. Veliku podršku daju ovom turniru, njena sestra je igrala tenis dugo i veoma poštuju i uvažavaju igru, razumeju je. Sjajno je da imate toliku podršku od kraljevske porodice – poručio je Nole.

4
0
1 Komentara
  1. Dragi nas Nole, volimo Te, rode rodjeni, bas takvog kakav si, da svojom zvezdom sijas iz Pariza pa sve do jedne male-velike zemlje, gde jos postoje ljudi spremni da se bore za sebe, svoju porodicu i svoju zemlju sa najplemenitijim namerama. Ti si za nas ZLATAN, kakav god da se vratis!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter