0
Evrokupovi
FK Dinamo Kijev

FOTO: X/@DynamoKyiv

DINAMO SEJE STRAH U HUMSKOJ: Ukrajinci pokerom razmontirali rivala pred duel sa Partizanom!

Objavljeno: 14.07.24 u 21:10

Dinamo je demonstrirao silu

Samo dan nakon što je remizirao sa Šalkeom, Dinamo iz Kijeva je ponovo izašao na teren tokom priprema i deklasirao danski Brondbi sa 4:0.

Ova vest nije naročito povoljna za navijače Partizana, budući da je do prve utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona ostalo samo devet dana (23. jul).

Dinamo je danas igrao u rezervnom sastavu, ali su poslednjih pola sata na terenu bili igrači iz prvog tima, skoro ista ekipa koja je dan ranije igrala protiv Šalkea 2:2.

Prvi gol Kijevljani su postigli iz slobodnog udarca: Bujalski je ubacio oštru loptu na prvu stativu, a Popov je glavom poslao loptu u mrežu.

To je bilo sve od rezervista Dinama, a situacija na terenu se značajno promenila kada su na teren izašle najjače snage ukrajinskog tima. Od 71. minuta pa do kraja meča mreža Danaca se tresla još tri puta.

Curenko je u 71. minutu natrčao na loptu posle centaršuta sa strane i poslao je pod prečku. Četiri minuta kasnije, golman Brondbija je napravio grešku i asistirao Andrijevskom, koji je loptu rutinski poslao u praznu mrežu za 3:0.

Konačan rezultat postavio je Pihaljonok, koji je postigao gol nakon asistencije Jarmolenka.

Do kraja priprema, Dinamo Kijev će odigrati još jednu utakmicu, i to protiv južnoafričkog prvoligaša Mamelodija 17. jula.

 

3
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter