0
EURO 2024

Aleksandar Lukovic Vlado Glodjovic Super liga Srbije, Partizan - Crvena Zvezda 27.2.1016. Februar 27. 2016. derbi (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DA LI STE ZNALI? Srbija ima svog predstavnika u finalu Evropskog prvenstva!

Objavljeno: 14.07.24 u 14:59

Nije uspeo kao sudija da dođe do finala Evropskog prvenstva, ali jeste kao zvanično lice.

Večeras se igra finale Evropskog prvenstva u Nemačkoj.. U borbi za trofej sastaju se Španija i Engleska, ali će i Srbija imati svog predstavnika.

Naime, UEFA je odlučila da sigurnost ovog meča stavi u ruke nekadašnjeg srpskog arbitra – Vlada Glođovića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели МУП Републике Србије 🇷🇸 (@mupsrbije)

On će biti oficir za bezbednost, odnosno glavni i odgovorni da sve prođe bez ikakvih problema. Ovim povodom oglasio se i sam MUP Srbije:

Vlado Glođović, pripadnik Policijske uprave Novi Sad i Oficir za bezbednost UEFA nastavlja da nas čini ponosnim! Nakon uspešnog angažmana na finalu Lige šampiona, dobio je priznanje od Međunarodne fudbalske organizacije za svoj izuzetan rad. Vlado je izabran da večeras bude deo tima koji će osiguravati bezbednost na finalu Evropskog prvenstva u Berlinu, gde će se nadmetati Španija i Engleska. Vlado je jedan od nas koji pokazuje koliko je policijska profesija svestrana i koliko se naši pripadnici svakodnevno ističu u različitim oblastima – stoji u objavi.

1
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter