1
Domaći fudbal
Samed Baždar

Samed Bazdar during the Mladost Lucani v Partizan - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium Lucani on March 12, 2023 in Lucani, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČINI SE DA JE SVE GOTOVO: Samed Baždar napušta Partizan i ide kod Dejvida Bekama!

Objavljeno: 14.07.24 u 12:18

Baždar bi mogao put Španije

Partizan je čvrsto rešio da proda mladog Sameda Baždara i kako stoje stvari uspeće u toj nameri. 

Kako prenosi Telegraf, Saragosa je poslala ponudu na adresu Partizana, koji je prihvatio da proda srpskog fudbalera u Aragon. Navodno je cifra između 3.500.000 i 4.000.000 evra , te sada ostaje da igrač da zeleno svetlo.

Samed Baždar
Samed Bazdar celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Radnik Surdulica and FK Partizan at stadium Gradski stadion Surdulica on Febryary 24, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Klub čiji je vlasnik Dejvid Bekam, zajedno sa braćom Mas Santos, već neko vreme gledaju prema. Strpljivo su čekali da se odgonetne situacija sa Lacijom, koji je želeo Baždara, ali uz vrlo čudno kombinatoriku.

10
2
1 Komentara
  1. Gde su Partizanu pojačanja za Ligu šampiona? Zašto se ne dovedu: Nastasić, Savić, Brašanac, Jovetić, Đurđević? Gde je već skoro godinu dana novi predsednik Partizana? Šta Vučela i Vazura uopšte traže u klubu, pogotovo nakon 7 godina bez titule? Da li su oni tu instalirani da bi Partizan glumio Zvezdin džak za udaranje? Koji su naredni koraci legendi kluba i Grobara?

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter