0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA KUPUJE U ZAGREBU? Fudbaler Dinama na meti šampiona Srbije!

Objavljeno: 13.07.24 u 18:58

Zvezda u njemu vidi rešenje po boku

Fudbaler Dinama iz Zagreba, Stefan Ristovski, našao se na radaru Crvene zvezde, prema izveštajima makedonskih medija.

Stefan Ristovski, koji igra na poziciji desnog beka, jedan je od najboljih fudbalera Dinama iz Zagreba. Mediji iz Severne Makedonije, konkretno „SportSport“, navode da Crvena zvezda aktivno radi na njegovom dovođenju.

Ristovski je jedan od standardnih igrača Maksimira, omiljen među navijačima Modrih i svakako jedan od najboljih defanzivaca u regionu.

Prema izveštajima Makedonaca, Zvezda je otvoreno zainteresovana za Ristovskog i priprema ponudu koju će uskoro poslati Dinamu, čime bi osigurala veliko pojačanje za Ligu šampiona.

Ristovski, koji ima 32 godine, može igrati i na poziciji levog beka, kao i desnog krila. Fudbaler rođen u Skoplju ima ugovor sa Dinamom do 2025. godine, a njegova tržišna vrednost iznosi 1,2 miliona evra.

U Dinamo Zagreb stigao je pre tri godine za milion evra. Tokom svog boravka u Dinamu, postigao je pet golova i ostvario 15 asistencija u 145 odigranih utakmica.

4
11
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter