1
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/X

ZVEZDA DOVODI IRANCA U LJUTICE BOGDANA: Perspektivni fudbaler sve bliži Marakani! (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.24 u 12:58

Sve će biti jasnije u narednim danima

Crvena zvezda razmatra mogućnost dovođenja iranskog fudbalera Mohamađavada Hoseinehada (20) iz kluba Sepahan, prvog ranga iranskog fudbala.

Prema navodima iz Irana, Crvena zvezda je poslala ponudu za talentovanog fudbalera Sepahana, rođenog 2003. godine. Ponuda koju su crveno-beli poslali čini se dovoljno primamljivom za čelnike iranskog kluba, te se očekuje pozitivan odgovor i transfer bi mogao biti realizovan u narednim danima.

Međutim, mediji na Bliskom istoku izveštavaju da crveno-beli nisu jedini zainteresovani za povremenog reprezentativca Irana. Glavni konkurent Crvenoj zvezdi je katarski šampion Al Sad, koji takođe pokazuje ozbiljno interesovanje za mladog igrača.

Ofanzivni vezista je za prvi tim Sepahana debitovao prošle godine i u međuvremenu upisao minute na 28 utakmica tokom kojih je postigao dva gola uz četiri asistencije. Igre u klupskom dresu nisu prošle nezapaženo te je Hoseinehad jesenas upisao debitantske minute za reprezentaciju Irana.

9
2
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter