0
ATP

FOTO: X/@Wimbledon

TENISKA LEGENDA IZNELA PROGNOZU VELIKOG FINALA VIMBLDONA: Evo da li Novak ima šanse protiv Alkaraza!

Objavljeno: 13.07.24 u 23:25

Sve više simpatija ka Novaku Đokoviću.

Srpski teniser Novak Đoković, jedan od najvećih igrača u istoriji ovog sporta, ima priliku da ispiše nove stranice istorije na predstojećem finalu Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza. Đoković će u nedelju, 14. jula, sa početkom u 15 časova na Centralnom terenu u Londonu, imati priliku da izjednači i postavi nove rekorde.

U susret vrlo verovatno meču godine, govorio je i legendarni teniser, a sada čuveni analitičar Mats Vilander, za svoj Eurosport.

– Moja predikcija je teška, ali videli smo da su obojica odigrali po šest mečeva i mislim da ako Novak pobedi u ovom finalu, to neće biti iznenađenje. Za mene je on i dalje najbolji igrač na travi, pogotovo u ovoj eri u kojoj nema Rodžera Federera. Samo nekoliko tenisera zna kako da igra dobar tenis na travi, a on je daleko najbolji. Rekao bih da su šanse 51-49 za Novaka, ali neću se iznenaditi ako bude isti rezultat kao prošle godine, samo ako ovoga puta Đoković bude taj koji će slaviti – istakao je višestruki Grend slem šampion.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter