0
Lifestyle

FOTO: Wimbledon @Wimbledon/ Twitter screenshot

ŠPANCI PRETE NOVAKU ĐOKOVIĆU: Kapiten reprezentacije Španije otpisao trofej za srpskog tenisera! (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.24 u 23:53

Nole i Englezi će uraditi sve da im pokvare slavlje.

Karlos Alkaraz i fudbalska reprezentacija Španije igraju finale Vimbldona, odnosno Evropskog prvenstva na isti dan, u nedelju, a kapiten Crvene furije, Alvaro Morata je mladom teniseru poslao poruku podrške.

– Zdravo Čarli, sećaš se da sam ti pre početka Evropskog prvenstva rekao da nećeš moći da nas bodriš u finalu jer ćeš tog dana i ti igrati finale. Nadam se da će nedelja biti dan za pamćenje za celu Španiju. Podržavaćemo te svim srcem i kao što ti kažeš, obojica znamo šta je potrebno za pobedu. Nadam se da ćemo se videti sledeće nedelje u Madridu da proslavimo zajedno – rekao je Morata u video poruci upućenoj Karlosu Alkarazu, na šta je momak iz Mursije ubrzo odgovorio:

– Pratio sam sve utakmice, od prve do polufinala, patio sam sa vama i podržavao vas. Nadam se da će nedelja biti poseban dan za sve vas. Šaljem vam veliki zagrljaj, hajde da uradimo to. Napred! – poručio je Karlitos.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели UEFA EURO 2024 (@euro2024)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter