0
Olimpijske igre Pariz 2024
košarkaška reprezentacija SAD

FOTO: X/@usabasketball

ŠOK ZA AMERIKANCE: Posle Lenarda još jedna NBA zvezda zbog povrede može da propusti OI u Parizu!

Objavljeno: 13.07.24 u 20:10

Amerikanci bi mogli da budu ozbiljno pogođeni neigranjem još jedne NBA zvezde

Košarkaška reprezentacija Srbije će imati izazovna prijateljska okupljanja u Abu Dabiju kao deo priprema za Olimpijske igre u Parizu, s obzirom da će se susresti sa jakim protivnicima poput Australije i SAD-a. Međutim, stigle su i zabrinjavajuće vesti, jer je jedna od najvećih zvezda Amerike propustila trening.

Prema izveštaju ESPN-a, Kevin Durant se još uvek nije oporavio od svoje povrede i propustio je još jedan trening reprezentacije SAD-a. Postoji značajan upitnik da li će biti spreman za meč sa Srbijom, dok su prve prognoze prilično sumorne.

Selektor Stiv Ker je izrazio zabrinutost zbog situacije.

Znam da još ima nekoliko nedelja dok ne donesemo odluku o rosteru, ali… Idemo dan po dan – rekao je Stiv Ker.

Američka ekipa je već pretrpela udarac gubitkom Kavaja Lenarda, koji je zamenjen Derikom Vajtom iz Bostona, ali sada se postavlja pitanje šta će biti sa Durantom.

Prvi prijateljski meč Amerika će igrati protiv Australije u ponedeljak, dok će se sa Srbijom sastati u sredu u Abu Dabiju.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter