0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PUMA SA ZVEZDOM IMA NAJVIŠE AMBICIJE: „Došao sam da osvojim sve trofeje sa najvećim klubom u Srbiji!“

Objavljeno: 13.07.24 u 15:50

„Takođe jedan od ciljeva je i da se plasiramo u Ligu šampiona“

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu, 20. jula, s početkom u 20.00 sati, na stadionu „Rajko Mitić“ ugostiti ekipu Jedinstva iz Uba u prvom kolu nove sezone Superlige Srbije.

Tim Vladana Milojevića tako će započeti svoj pohod na odbranu šampionske titule. Nova pojačanja i očekivanja za predstojeću sezonu komentarisao je i Puma Rodrigez, koji se nedavno pridružio klubu iz Ljutice Bogdana.

Osećam se veoma srećno što sam ovde. Otkad sam stigao, istina je da su me svi tretirali veoma dobro i nadam se da ću ostati u Zvezdi dugo. Takođe, dosta sam slušao o Marakani i o atmosferi koju prave naši navijači. Gledao sam klipove na internetu, ali sada to želim da osetim na svojoj koži. Nadam se da će biti pun stadion na otvaranju prvenstva – počeo je Puma.

Naporni treninzi su neophodni…

– Za sada sve protiče kako treba, treninzi su intenzivni, u predsezoni smo, tako da ekipa trenira naporno. Do sada je sve bilo jako dobro, dočekali su me na najbolji način, uvek se trude da me podrže koliko mogu i sa jezikom, zahvalio bih se svima ovom prilikom na podršci.

Imao je priliku reprezentativac Paname da zaigra u prijateljskim mečevima…

– Veoma sam srećan što sam imao priliku da zaigram u prijateljskoj utakmici, jer sam se sa timom osećao veoma prijatno i opušteno. Nije bilo dovoljno vremena da se dokažem, ali dobro, nadam se da ću pokazati svim navijačima i saigračima mnogo više, kao i da ću pomoći ekipi.

Što se ciljeva tiče…

– Dolazim sa velikom željom da osvojim sve moguće trofeje, igram u najvećem timu u Srbiji, takođe jedan od ciljeva je i da se plasiramo u Ligu šampiona – zaključio je Puma za sajt crveno-belih.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter