0
ATP

FOTO: Printscreen

PLAČITE, SAMO PLAČITE: Novak ponovo izazvao bes Britanaca i nabio im komplekse za ceo život! (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.24 u 10:19

Klasika…

Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona! On je u polufinalu savladao Lorenca Musetija u tri seta – 6:4, 7:6 (7:2), 6:4. To znači da ćemo gledati reprizu prošlogodišnjeg finala između Đokovića i Alkaraza. 

Nole redovno „ratuje“ sa publikom, a to posebno važi za Vimbldon i britansku publiku. Dovoljno je da se prisetimo reakcije publike i dame sa podignutim prstom (još jedan poen) kada je Rodžer Federer došao do dve meč lopte protiv Novaka u čuvenom finalu Vimbldona. Ishod tog meča svi znamo, a tradicija „mučenja“ Britanaca nastavila se kroz godine i traje i dan danas.

Tako smo nakon meča sa Holgerom Runeom čuli, već sada možemo reći legendarnu, izjavu i Novakovo „Goooood night“, koji je tako poslao na spavanje one što nemaju poštovanja prema sportu i njemu kao igraču. Tom izjavom im je po ko zna koji put stavio do znanja da ga ne diraju, jer tada postaje najbolji.

Protiv Lorenca Musetija publika je bila prilično fina, sve do završnice meča, kada su pojedini navijači ponovo pokazali ružnu stranu. Ovog puta Novak ih nije poslao na spavanje, već ukama je simulirao plakanje i poslao jasnu poruku britanskoj publici.

26
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter