0
ATP

FOTO: Printscreen/Youtube/Sport Klub

LJUDSKA GROMADA NOVAK ĐOKOVIĆ: Čuo da Viškoviću nije bilo dobro tokom prenosa, pa gestom nakon meča potvrdio veličinu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.24 u 08:54

Nadamo se da je sa Viškom sve u redu

Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona! On je u polufinalu savladao Lorenca Musetija u tri seta – 6:4, 7:6 (7:2), 6:4. To znači da ćemo gledati reprizu prošlogodišnjeg finala između Đokovića i Alkaraza. 

Navikli smo da Novakove mečeve prenosi Nebojša Višković, tako je bilo i protiv Musetija, a u jednom trenutku poznati srpski komentator morao je da prekine prenos, odnosno da se zameni sa kolegom, iz zdravstvenih razloga.

Popularni Viško, imao je prethodnih dana problema sa zdravljem, ali to ga nije omelo da sedne uz mikrofon, stisne zube i odradi svoj posao. Nakon kraće rotacije, vratio se i do kraja komentarisao meč.

Đoković je i sam čuo da komentator Sport Kluba nije najbolje, pa je on postavio prvo pitanje pre nego što je počeo intervju koji je dao za Sport klub.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

19
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter