0
EURO 2024

head coach Matjaz Kek of Slovenia reacts during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KEK SIPAO HVALOSPEVE NA RAČUN ORLOVA: Srbija je strašan tim, ali ih je jedna stvar malo kočila na EURO!

Objavljeno: 13.07.24 u 11:51

Selektor Slovenija nije želeo mnogo da se bavi drugim reprezentacijama

Srbija neće po dobrom pamtiti EURO 2024, s obzirom da je završila na poslednjem mestu u grupi sa svega jednim postignutim golom.

Taj jedini gol došao je u poslednjem napadu na utakmici protiv Slovenije, kada je Jović uspeo da matira Jana Oblaka. Na drugoj strani, Slovenija je ostvarila odličan rezultat, a jedanaesterci su je delili od plasmana u četvtfinale.

Verovatno i glavni razlog uspeha Slovenije jeste iskusni trener, Matjaž Kek, koji je pokazao da ukoliko selektor ima jasnu viziju i plan, da sam tim i imena u njemu nisu toliko bitna. On je govorio za Index.hr i dotakao se reprezentacije Srbije, za koju kaže da je strašna ekipa, ali i da je jedna stvari posebno kočila na EURO 2024.

– Srbija se nakon jako puno godina plasirala na Euro i mislim da ih je sama ta činjenica malo kočila. Strašna su ekipa jer imaju jako puno dobrih igrača koji igraju u najboljim klubovima. No, iskreno, nisam se stigao ni hteo puno baviti drugima. Gledao sam samo nas jer nekad te silne analize protivnika ne znače ništa ako jedna lopta ode par centimetara u krivu stranu.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter