1
ATP
Novak Đoković

FOTO: X/@Wimbledon

HRVAT OSPORAVA POVREDU ĐOKOVIĆA?! Evo šta je doktor poručio na njihovoj nacionalnoj televiziji!

Objavljeno: 13.07.24 u 22:25

Sumnjamo da bi hirurški zahvat bio neophodan na manjoj povredi.

Srpski teniser Novak Đoković, jedan od najvećih igrača u istoriji ovog sporta, ima priliku da ispiše nove stranice istorije na predstojećem finalu Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza. Đoković će u nedelju, 14. jula, sa početkom u 15 časova na Centralnom terenu u Londonu.

Novak je praktično ceo turnir igrao sa jednom nogom, jer je pre pet nedelja operisao meniskus, ali Hrvati sumnjaju da je povreda bila one težine kako se predstavlja.

– Prvenstveno sve zavisi o dijagnozi. Ovde se najjednostavnije mora raditi o jednostavnoj povredi. Informacije koje imamo iz novina kažu da se radi o povredi meniskusa, ali je ona morala biti dosta manjeg obima – rekao je Saša Janković, specijalista ortopedije za HRT.

2
3
1 Komentara
  1. novak po vlastitom priznanju zna sve trikove a ova povreda koja po svemu prikazanome i nije neka povreda može znači da postoji određena doza nesigurnosti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter