0
Kladionica

FOTO: Promo

EVO GDE MOŽETE DA GLEDATE FINALE I MEČ ZA 3. MESTO KOPA AMERIKE

Objavljeno: 13.07.24 u 10:54

Stigli smo do samog kraja, ostale su samo 2 utakmice!

Samo dve utakmice su ostale da se odigraju u okviru programa Kopa Amerike. Meč za treće mesto je na programu večeras, 2 sata posle ponoći, dok se finale igra u istom terminu, samo dan kasnije.

Prvi na teren izlaze fudbaleri Kanade i Urugvaja, koji će se boriti za bronzanu medalju. Kanađani su u polufinalu poraženi sa 2:0 od branica trofeja, Argentine, dok su Nebeskoplavi minimalnim rezultatom izgubili od Kolumbije. Polufinalni duel između Kolumbije i Urugvaja su obeležile scene užasnog nasilja na tribinama u kojem su učestvovali i fudbaleri, zbog čega je CONMEBOL otvorio postupak protiv čak 11 reprezentativaca urugvajskog tima. Bjelsa će moći da računa na sve igrače uoči borbe za bronzanu medalju, ali će morati bez njih da predvodi ekipu u narednim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

U velikom finalu u noći između nedelje i ponedeljka se sastaju Argentina i Kolumbija. Ovo bi moglo biti Mesijevo poslednje veliko takmičenje, pa je iskoristio priliku da se obrati navijačima, poručivši da ovaj turnir doživljava kao poslednji turnir i da je svestan da su ovo poslednje bitke u kojima uživa u potpunosti. Sa druge strane, Kolumbija je ekipa koja je uz Urugvaj prikazala najlepši fudbal na takmičenju i velika je šteta što su se ove dve ekipe sastale u polufinalu umesto u finalu. Kafeterose je do prvog finala od 2001. godine predvodio Hames Rodrigez sa golom i šest asistencija, i mogao bi da bude proglašen najboljim igračem turnira.

Kao i uvek kada je reč o Kopa Americi, očekuje nas lavina strasti i uzavrele atmosfere, a naš kao što ste mogli da uživate u celom turniru, i ove dve utakmice možete da gledate uživo na AdmiralBet.rs. Naime, kako biste uživali u svemu šta Kopa Amerika nudi nije potrebna nikakva kablovska televizija ili promena telekomunikacionog operatera, dovoljno je samo da imate otvoren online nalog u AdmiralBetu. Naravno, imate i opciju da se kladite uživo na mečeve koje pratite, kako bi naplatili svoje znanje i učinili svoje veče još interesantnijim, a Pojačane kvote su tu da vam donesu pojačane dobitke.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Takođe, dok traje EURO 24 možete računati na 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita svakog dana. Nadamo se da će tih dana na ovom prvenstvu biti što više, a tu je i nedeljni Lucky Jackpot na virtualima vredan do 2.000.000 dinara.

Pored toga, ukoliko ste planirali da finale Eura pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene.

Za kraj, do 14. jula je u toku i poslednja faza Prvenstvo slotova u kojoj će 100 najbolje plasiranih podeliti 1.000.000 dinara.

Gledajte svoje omiljene igrače u nacionalnom dresu svake večeri, kladite se uživo i dočekajte jutro sa kešom u ruci!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter