0
Košarka
KK Partizan

from left Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Mateusz Ponitka, #37 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade and James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 1 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

DVOJAC IZ PARTIZANA NAREDNE SEZONE U BARSI? Panter bi uskoro mogao da dobije dobro poznato društvo!

Objavljeno: 13.07.24 u 09:25

Katalonci zagrizli za centra

Kako piše španski Encestando, Kevin Panter mogao bi i naredne sezone da deli svlačionicu sa brazilskim centrom Brunom Kaboklom.

Naime, kako piše pomenuti portal, Barselona je bacila oko na doskorašnjeg centra Partizana.

Barselona je već zaboravila na Dilana Osetkovskog i traži sličan profil igrača koji može da igra kao četvorka i petica. Iz tog razloga, nakon razmatranja imena poput Timana iz Albe Berlin i drugog Nemca, Fojtmana, sada je u razgovorima sa Brunom Kaboklom, kako saznajemo, koji bi se tako odvojio od Partizana – piše pomenuti španski portal i dodaje:

On je jesenas stigao u srpski tim i na 27 utakmica u Evroligi prosečno je beležio 9,4 poena uz 70 odsto u šutu za dva poena i 50 odsto u trojkama plus 4 skoka. Visok je 2,07 metara i u septembru će napuniti 29 godina. On je internacionalac sa Brazilom i biće na Olimpijskim igrama za nekoliko dana sa svojim timom, čiji je on vitalni deo. On je igrač kojeg Barsa posebno voli zbog njegovih vrlina na obruču i fizičke snage. Ali on bi zauzeo poziciju van EU, drugi u timu Barse koji bi bio potpisan jer je drugi Džabari Parker. U Evroligi to nije bitno, već u ACB takmičenjima – piše Encestando.

Ipak, u tekstu se dalje otkriva da Kaboklo nije jedina opcija, već je u igri i hrvatski košarkaš Luka Šamanić, za koga se ističe da je jeftinija opcija.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter