11
EURO 2024

from left Miroslav Tanjga, Dragan Stojkovic, Nenad Bjekovic, Dragan Dzajic, Stevan Dika Stojanovic and Nikola Lazetic polaganje kamena temeljca i pocetak radova na izgradnji nacionalnog stadiona u Surcinu, on May 01, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

ČISTKA U STAROJ PAZOVI: Nedimović i Šurbatović neće biti jedini, sprema se još jedan odlazak iz Saveza!

Objavljeno: 13.07.24 u 16:56

FSS će doživeti određene promene u rukovodstvu

Izgleda da se spremaju promene u rukovodećim strukturama Fudbalskog saveza Srbije, nakon što je Dragan Stojković zadržao poziciju selektora. On je dobio poverenje Izvršnog odbora, ali uskoro se očekuju konkretni potezi.

Nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj, dugogodišnji generalni sekretar Jovan Šurbatović najavio je svoj odlazak, a već se traži njegov naslednik. Takođe, potpredsednik Branislav Nedimović je podneo ostavku, što ukazuje na predstojeće osveženje u fudbalskoj vladi, kao i u sportskom sektoru. Prema informacijama koje prenosi „MaxBet Sport“, očekuje se rastanak i sa Miroslavom Tanjgom.

Tanjga je došao na funkciju direktora reprezentativnih selekcija sa zadatkom unapređenja mlađih kategorija. Međutim, debakl protiv Engleske (1:9) doveo je samo do smene selektora Dušana Đorđevića. Prolazak samo kadetske selekcije i eliminacija u polufinalu šampionata Evrope na Kipru nije dovoljno za renome. Selektor omladinskog tima, Radovan Krivokapić, prešao je u mladi tim LASK-a iz Linca.

Očekuju se nova rešenja u stručnom timu, kao i dolazak novih članova u Odbor za hitna pitanja i Izvršni odbor. Na čelu Fudbalskog saveza Srbije ostaje Dragan Džajić, uz podršku novih saradnika, pre početka jesenje sezone i utakmice protiv Španije u okviru A Lige nacija.

20
96
11 Komentara
    • Dokle god Vučić bude odlučivao o svemu u Srbiji, od Srbije neće biti ništa! Ponor i pad na svim poljima, a najočigladnije je u fudbalu!
      Sve drugo je isto tako, ali narod to ne vidi?
      Kad ono dr. Milić kaže:
      „Sunce izlazi u Beograd, pomalo u N. Sad, u ostalom delu Srbije je, mrak!“… Nu

      12
      5
      Odgovori
  1. Mislim da je za debakl reprezentacije najvise odgovoran oruzar.On sastavlja tim a dao im je uske dresove i manje štucne.Zato se nisu komotno osecali u Nemackoj.

    23
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter