1
ATP

FOTO: X/@Wimbledon

BRITANCI UDARILI NA SVOJE: „Idioti su izviždali Novaka Đokovića!“ (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.24 u 15:21

I Britanac nekad da stane na Novakovu stranu…

Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona! On je u polufinalu savladao Lorenca Musetija u tri seta – 6:4, 7:6 (7:2), 6:4. To znači da ćemo gledati reprizu prošlogodišnjeg finala između Đokovića i Alkaraza. 

Novak je i ovu pobedu proslavio na sada već prepoznatljiv način. Njegov reket postao je „violina“. Takođe, imao je i gestikuaciju ka publici koja mu je zviždala. Pokazivajući rukama kao da briše suze „jel plačete“.

Britanski portal „Sun“ objavio je tekst pod naslovom „Novak Đoković izviždan od „idiota“ zbog pogrešno protumačenog slavlja„, u kojem objašnjavaju zašto su navijači zviždali.

Oni pišu da je deo publike pogrešno protumačio proslavu Novaka Đokovića koja je namenjena njegovoj ćerki, a ne publici.

Kada je Đoković sviraos violinu tokom večerašnjeg meča, neki posmatrači su ga izviždali, iako nije bilo jasno da li je reakcija bila iskrena ili ironična. U svakom slučaju, Đoković je delovao kao da je to uzeo u dobrom duhu, smejući se pre nego što je dao palac gore i iskreno se osmehnuvši dok se vraćao na svoje mesto – piše Sun.

9
1
1 Komentara
  1. Koliko znam, Novak je još ranije objasnio to sviranje violine. Jedno od njegove dece počinje da uči da svira. Pošto je Novaku njegova porodica važnija od Kurte i Murte u publici (čudno, je li?) to je poruka podrške za klinca/ku. A gospoda K&M neka samo zvižde, i to možemo smatrati nekom vrstom muzike…

    12
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter