1
Evropske lige
Strahinja Pavlović

FOTO: Starsport

BOMBA NA POMOLU: Pavlović sve dogovorio sa Milanom, poznata i plata srpskog štopera u „gradu mode“!

Objavljeno: 13.07.24 u 16:06

Pavlović će ovako napraviti transfer karijere

Strahinja Pavlović, mladi fudbaler koji je prošao kroz omladinsku školu Partizana, postepeno je izgradio svoju karijeru igrajući za prvi tim crno-belih, Monako, te bio na pozajmicama u Serkl Brižu i Bazelu, a trenutno brani boje Salcburga. Njegov napredak primećen je i na klupskom i na reprezentativnom nivou, gde predstavlja Srbiju.

Ovo leto moglo bi biti prekretnica u njegovoj karijeri, s obzirom na to da je slavni italijanski klub Milan pokazao ozbiljno interesovanje za njegov angažman, o čemu je HotSport već pisao, a više o tome pročitajte OVDE.

Pavlović je protekle dve godine proveo u austrijskom Salcburgu, gde ima važeći ugovor na još tri godine. Međutim, čini se da je vreme za novi korak u karijeri, a prelazak u Milan bio bi značajan izazov.

Italijanski portal „Kalčomerkato“ danas ponovo piše o Pavlovićevom mogućem prelasku u Milan, navodeći i konkretne finansijske detalje.

Prema ugovoru do juna 2027. godine, sa platom od oko 750 hiljada evra neto godišnje, Pavlović ima tržišnu vrednost od oko 20 miliona evra. U Milanu se ne boje ove cifre i spremni su mu ponuditi duplu platu – oko 1.5 miliona evra neto po sezoni – piše „Kalčomerkato“.

Izvor takođe tvrdi da je Pavlović već dao saglasnost za prelazak u Milan, te se sada čeka da klubovi postignu dogovor oko uslova transfera.

5
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter