3
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan

Nemanja Nikolic Crvena Zvezda v Partizan, Kup Srbije, polu finale 24.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVANIČNO: Partizan izgubio bitku, FSS usvojio pravilo o dva bonusa!

Objavljeno: 12.07.24 u 14:11

Ovo će važiti od sezone koja je pred nama

Poslednjih dana se vode burne rasprave oko novih pravila bonusa u Superligi za predstojeću sezonu. Dok se Partizan protivio promenama, većina klubova, uključujući Crvenu zvezdu, podržala je ovu inicijativu. Fudbalski savez Srbije odlučio je da od sada svaki tim mora imati dva mlada igrača u prvoj postavi.

Izvršni odbor FSS usvojio je predlog Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije, što znači da će u sezoni 2024/25 svi timovi morati da imaju dva bonus igrača među startnih jedanaest.

Za razliku od prošle sezone kada je bio dovoljan samo jedan bonus igrač, nova pravila nalažu prisustvo dva mlada fudbalera na terenu tokom cele utakmice. Ova odluka je doneta samo osam dana pre početka domaćeg prvenstva, što je izazvalo nezadovoljstvo u redovima Partizana.

Na istoj sednici, FSS je dao podršku selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju uprkos neuspehu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, uz najavu objavljivanja detaljnog izveštaja sa turnira.

Takođe, usvojene su nove Propozicije takmičenja za Superligu i Prvu ligu za sezonu 2024/25. Doneta je i odluka o imenovanju članova Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, koja će uključivati predsednika Dejana Santrača, te članove Boška Jovanetića, Milana Jeremića, Branka Pavlovića i Vladimira Nedeljkovića.

4
11
3 Komentara
  1. Ovo veze nema sa Partizanom.. FKP je insistirao na postovanju propisa.. Ovako bice onako kako se Terzic DOGOVORI ……. . Uostalom ni Ustav ne sluzi nicemu.. ONAJ koji se zakleo da ce ga braniti najvise ga krsi.. Po istom Ustavu imamo dva predsednika.. Toma Nikolic nije radio nista, a Vucic radi SVASTA. Nadam se da ulazimo u period izumiranja radikala u Srbiji pa ce i ovo da prodje.. A ako moram da budem iskren, mislim da bi Seselj najvise branio zakon, tako da ispada da su Toma i Vucic vanbracni radikali..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo nema veze sa Partizanom vec sa postovanjem pravilnika FSS a tu nazovimo „bitku“ je izgubio samo posteni svet koji se nalazi u nasem fudbalu . Sta u ovoj zemlji znace bilo kakvi ugovori i pravilnici a da ne pominjemo i sam Ustav Srbije kada samo jedan covek moze sve to da baci pod noge i odluci sta mu je po volji !?

    2
    1
    Odgovori
  3. Raspad Srbije na sve strane.
    Nasilje.
    Kriminalcima ispunjavanje zelja: na 10 dvojica – na 100 – 20.
    20% igraca odredjuje Terzic!

    3
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter