3
Košarka
Nikola JOkić

Nikola Jokic Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZBOG OVOGA JE NAJBOLJI NA SVETU: Pogledajte kako Nikola Jokić školuje Vembanjamu i družinu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.07.24 u 22:18

Doktor košarke

Košarkaši Srbije u Lionu igraju prvi pripremni meč otvoren za javnost pred nastup na Olimpijskim igrama u Parizu. Rival Orlova je reprezentacija Francuske, a izabranici Svetislava Pešića imaju prednost nakon prvih 20 minuta – 45:32 (18:23, 27:9)

Orlove predvodi najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić sa 17 poena, 9 skokova. Vanja Marinković dodao je 8 poena, a Ognjen Dobrić 7.

Jokić i večeras potvrđuje zbog čega je trostruki MVP. Jedan od najvećih košarkaških prospekata Viktor Vembanjama odigrao je dobro poluvreme (12 poena), ali zato u odbrani ništa nije mogao Srbinu.

Uspevali su u pojedinim trenucima da ga zaustave Trikolori, ali ne u kontinuitetu, pa se Jokara u jednom trenutku poigravao sa njima.

24
0
3 Komentara
  1. A da imamo Birču šta bi tek onda radili ? Ah da treba nam i onaj bez kose kvazi selektor koji Jokaru drži na klupi a Birču na parketu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nass carevic Nidzola! Ponosna je Srbija na njega i Nolete, to je tandem srpske slave sportske. I neka nam sluzi na cast i ponos

    0
    0
    Odgovori
  3. Dugo,dugo se nije videla ovakva odbrana u nasoj reprezentaciji, dovodila je Francusku do ludila.Nasoj reprezentaciji Pesic i nie potreban jer Jokara je sve na terenu i van njega, samo da ga igraci slusaju i budno prate. Verujem, da vecina ljubitelja kosarke u Srbiji nije mogla ni da pomisli da smo ovako jaki i mocni i da zajedno sa Jokarom mozemo protiv „jenkija“ ladno da se nosimo.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter