0
Extreme

FOTO: Printscreen/Instagram

TEŽAK INCIDENT UOČI FNC 17: Trener Marka Bojkovića flašom gađao drugog borca i umalo izazvao tuču! (VIDEO)

Objavljeno: 12.07.24 u 13:20

Marko Bojković je jedan od najperspektivnijih boraca iz Srbije

Ovog vikenda, dvorana „Borik“ u Banjoj Luci će biti poprište velikog borilačkog spektakla pod nazivom „FNC 18“, koji će predstaviti neke od najvećih zvezda regionalne MMA scene. Glavni događaj večeri biće borba između Marka Bojkovića, jedne od najistaknutijih figura, i brazilskog borca Arlena „Benksa“ Ribeira.

Međutim, događaj je već unapred zasenjen incidentom koji se desio pred sam početak spektakla. Pre zvaničnog merenja, došlo je do žestokog sukoba između crnogorskog borca Miloša Janičića i trenera Marka Bojkovića, Ivana „Icka“ Đorđevića. Janičić je izneo oštre kritike na račun Đorđevića, što je dovelo do napete situacije. Na trenutak je čak došlo do fizičkog sukoba kada je Đorđević pokušao da nasrne na Janičića, ali su prisutni brzo reagovali i sprečili dalji incident.

Ovaj incident je definitivno bacio senku na predstojeći događaj, ali istovremeno je dodao dozu napetosti i nepredvidljivosti pred glavni meč večeri.

Ipak, sve oči će biti uprte u samu borbu između Bojkovića i Ribeira, koja se očekuje da donese uzbuđenje i neizvesnost. Dvorana „Borik“ će se pretvoriti u epicentar borilačkih veština ovog vikenda, okupljajući ljubitelje sporta i borilačkih veština iz različitih delova sveta.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter