2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

(POLUVREME) ZVEZDINA GENERALKA PRED POČETAK PRVENSTVA: Crveno-beli gube, ali igraju dosta bolje od Argentinaca! (VIDEO+LIVESTREAM)

Objavljeno: 12.07.24 u 17:53

Ima prostora za preokret

FK Crvena zvezda igra svoju poslednju pripremnu utakmicu pred početak prvenstva Srbije, rival crveno-belih je lider prvenstva Argentine Taljeres iz Kordobe. Rezultat na poluvremenu je 1:0 za ekipu iz Argentine.

Podsećamo, Zvezda je na pripremnom turniru u Rusiji savladala i Zenit, i Soči, dok su Argentinci od istih ekipa izgubili.

Srpska i argentinska ekipa su izašli u ovim sastavima:

Crvena zvezda: Guteša – Mijailović, Leković, Stojić, Rodić – Dalsio, Hvan – Puma, Ilić, Šljivić – Endijaj.

Taljeres Kordoba: Erera – Suarez, Katalan, Mantilja, Martinez, Riveiros, Bota, Portiljo, Benavidez, Ortegoza, Bartićoto.

Argentici su odmah iz prve akcije poveli

Zvezda je posle primljenog kola odmah preuzela kontrolu utakmice, i diktirla tempo skoro celo poluvreme.

Prvu ozbiljniju šansu je Zvezda imala u 10. minutu, kada se Endijaje našao ispred golmana Taljeresa, pokušao da ga lobuje ali poslao loptu preko gola.

U 19. minutu Šerif Endijaje je postigao gol, ali je poništen zbog malog ofsajda.

Situacija koja je obeležila poluvreme se desila u 25. minutu kada je posle centaršuta Hvanga, lopta zakačila u ruku jednog od defanzivaca Taljeresa ali sudija nije to video kao kazneni udarac.

Endijaje se propisno ispromašivao u prvom poluvremenu, u 30. minutu se našao ispred gola Taljeresa, ali nije stigao ni da uputi šut na gol.

Do kraja poluvremena Zvezda je imala još jednu solidnu šansu kada je mladi Leković pokušao sa distance, ali je lopta proletela malo preko gola.

U poslednjim sekundama prvog poluvremena, veznjak Taljeresa, Markos Portiljo je zaradio drugi žuti karton, i poslat je u svlačionicu.

2
1
2 Komentara
  1. Čim se pojavi ozbiljniji protivnik pokažu im gde im je mesto, ispašće oni od Anderlehta samo tako. Jel sredjivao Terza nameštanje sudija u prvenstvu? Ahahahaha.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znate vi protiv Crno-bele kombinacije, odmah blokada, slabo, slabo…
    I druga stvar, a kako to da protiv ovako nebitnog rivala u krajnje trening kombinaciji prenosite utakmicu Cergarke a ni palo vam nije na pamet, pa ni na glavu da prenosite zvanicni mec Partizana sa CSKA? Ili Lokomotive,ili Dinama Moskva? A to je bio znacajan turnir Bratstva? Dokle sa tim primitivnim privilegovanjem jedne ekipe, sve im dadoste , sve privilegije im podariste, cak i pravila za njih menjate protivzakonito…. ma idite..!
    Doveli ste srpski fudbal do buvljaka u Evropi. Tako je to kad FSS-om iReprezentacijom vladaju Cergarkini gerentosi i neznalice.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter