0
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

FOTO: FSS

PIKSI STIGAO U FSS: Stojković podnosi izveštaj, a onda će se odlučivati o njegovoj sudbini!

Objavljeno: 12.07.24 u 10:59

Videćemo šta će biti konačna odluka

Dragan Stojković Piksi će prisustvovati sastanku Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na kojem će se odlučivati o njegovom ostanku na poziciji selektora, ekskluzivno saznaje Kurir.

Selektor srpske fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi i sportski direktor A tima Stevan Stojanović pripremili su detaljan izveštaj o svim događanjima vezanim za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Ovaj izveštaj, koji će biti predstavljen članovima Izvršnog odbora FSS i predsedniku FSS-a Draganu Džajiću, obuhvataće ključne sportske aspekte reprezentacije, kao i dodatne informacije o dešavanjima tokom EURO 2024 u Nemačkoj.

Srpska fudbalska reprezentacija završila je takmičenje na poslednjem mestu u svojoj grupi sa dva osvojena boda, nakon remija sa Slovenijom i Danskom, te tesnog poraza od Engleske. Nažalost, Orlovi nisu uspeli da se plasiraju u eliminacionu fazu Evropskog prvenstva, što je bio njihov glavni cilj.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter