2
Domaći fudbal
FK Partizan

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN NAŠAO BONUSA: Crno-beli ozbiljno zagrizli za talentovanog desnog beka!

Objavljeno: 12.07.24 u 12:10

Partizan još uvek traži igrače koji će ispuniti ovo pravilo

Nigerijski fudbaler Ibrahim Zubairu stigao je sa Uba i odmah dobio srpsko državljanstvo, postavši prvi Partizanov bonus igrač za novu sezonu. Ipak, kako se očekuje da Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije danas odluči da će uslov za Superligu biti dvojica igrača rođena najkasnije 2002. godine, crno-beli će morati da pronađu još jednog mladog igrača.

Jedan od glavnih kandidata za ovu poziciju je Vukašin Đurđević iz Voždovca.

Iako je Voždovac prošle sezone ispao iz lige, to ne mora nužno da znači loš kvalitet igrača. Na primer, Stefan Mitrović i Nemanja Stojić su takođe ispadali iz lige, ali su kasnije postali reprezentativci. Đurđević je do sada igrao za sve srpske selekcije od U15 do U19, što govori o njegovom talentu i potencijalu.

Prošle sezone je za Voždovac odigrao čak 36 utakmica, uglavnom kao desni bek, s povremenim nastupima na poziciji štopera. Njegove igre su impresionirale stručni štab Zmajeva toliko da je na nekim utakmicama nosio kapitensku traku.

Ove performanse privukle su pažnju Partizana, ali crno-beli tek treba da postignu dogovor sa Voždovcem oko transfera Đurđevića, koji je rođen 2004. godine, što bi ga činilo bonus igračem i za narednu sezonu. Prema informacijama Mozzart Sporta“, inicijalni kontakti su uspostavljeni preko menadžera, ali Voždovac još uvek čeka konkretnu ponudu koja bi zadovoljila njihove finansijske zahteve.

Nakon ispadanja u Prvu ligu Srbije, Đurđević je svakako zainteresovan za prelazak u Partizan, posebno ako bi imao gotovo zagarantovane minute, ali konačna odluka je na Voždovcu.

7
0
2 Komentara
    • Partizan odavno ne može da dovede dobrog igrača iz domaće lige. Klubovi čak prodaju i za manje novca igrače nego što ponudi Partizan. Znamo i od koga ne smeju… Domaće prvenstvo bi trebalo napustiti…

      1
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter