0
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Engleske

FOTO: X/@England

OZBILJAN SKANDAL PRED FINALE: Zvezda Engleske vodi paralelni život sa drugom ženom, Španci likuju zbog objave njegove ljubavnice!

Objavljeno: 12.07.24 u 10:48

Englezi su ozbiljno potreseni ovom vešću

Unutar engleske reprezentacije porasle su tenzije zbog ponašanja Kajla Vokera, što je privuklo pažnju španskih medija, a o svemu detaljnije je pisala španska „Marka“.

Jedan od najvažnijih igrača „Gordog Albiona“ na Evropskom prvenstvu, u bazu reprezentacije doneo je i svoj kontroverzni privatni život.

Engleski mediji prenose da su pred finale sa Španijom u Nemačku stigle i Vokerova supruga Eni Kilner, kao i njegova bivša ljubavnica Lorin Gudman, s kojom je imao paralelnu porodicu.

Tabloid „San“ prenosi da je bezbednosna služba koja brine o sigurnosti fudbalera Engleske u Nemačkoj dobila nalog da drži Gudman što dalje od zone u kojoj borave reprezentativci i njihove porodice, kako bi se izbegli potencijalni incidenti.

Vokerova supruga Eni Kilner stigla je u Nemačku sa njihovih četvoro dece (Rijan, Roman, Rejn i Rezon), dok je Gudman povela jedno od dvoje dece koje ima sa Vokerom, a fotografije deteta u dresu Engleske sa Vokerovim brojem 2 i natpisom „tata“ objavila je na društvenim mrežama.

Lorin se smatra problematičnom, a Enina najveća noćna mora je da naiđe na nju. Pričalo se da je Lorinino sedište udaljeno manje od 100 metara od Eninog. Eni ne želi da ima bilo kakve veze sa njom – navodi „Dejli mejl“ izjavu anonimnog izvora.

Voker se u januaru ove godine izvinio nakon što je otkriveno da je bio neveran svojoj ženi i osnovao paralelnu porodicu sa ljubavnicom.

Njegov privatni život, koji je već bio narušen skandalima o neverstvu, prostituciji, neprikladnom izlaganju tokom karijere, postao je udarna tema engleskih medija nakon što je njegova žena Eni najavila da su se rastali kada je čula da je dobio drugo dete sa ljubavnicom.

Voker je priznao „Sanu“ da je doneo „glupe odluke i izbore“ što mu je praktično uništilo brak.

Ono što sam uradio je užasno i preuzimam punu odgovornost. Doneo sam glupe, budalaste odluke. Ne mogu ni da zamislim kroz šta je Eni prošla. Pokušao sam da je pitam, ali postoji bol. Čovek koji bi trebalo da je voli, da se brine o njoj i bude tu za nju, uradio joj je ovo. Moje akcije su izazvale bol kod toliko mnogo ljudi. Žao mi je jer ovo nije trebalo da se dogodi porodici – rekao je Voker.

Ovaj 34-godišnji fudbaler je priznao da je bio sebičan što nije rekao svojoj ženi, kada je bila trudna sa njihovim četvrtim detetom, da je dobio tajnog drugog sina.

Bila je to spora smrt za mene i Eni – rekao je Voker.

3
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter