1
Lifestyle
gorenje

FOTO: Gorenje

OVO je sve što vam treba za EURO finale da biste u potpunosti uživali

Objavljeno: 12.07.24 u 12:24

Gorenje je spremilo nešto novo za ljubitelje fudbala

Kako se finale UEFA EURO 2024™ približava, fudbalski svet je svedočio usponu novih zvezda na najvećoj fudbalskoj sceni. Španski tinejdžer Lamin Jamal ušao je u istoriju kao najmlađi igrač koji je ikada nastupio na UEFA EURO. Kapiten Hrvatske, Luka Modrić, postao je najstariji strelac sa 38 godina i 289 dana u utakmici protiv Italije. A domaćin, Nemačka, započela je turnir postigavši pet golova u otvarajućoj utakmici, prvi put od samog početka UEFA EURO 1960. godine, kada je Jugoslavija pobedila Francusku rezultatom 5-4. Uz brojna iznenađenja i nezaboravne trenutke, svaki pravi navijač želi da se opusti i uživa u prvenstvu, bez briga o kućnim obavezama. Zato je Gorenje tu da se pobrine da budete spremni i fokusirani čim se začuje prvi zvižduk utakmice.

Sa širokim izborom Gorenje ugradnih rerni, ploča za kuvanje, frižidera, mašina za pranje sudova, veš mašina, mašina za sušenje veša i mnogih drugih kućnih aparata, opremljenih pametnim tehnologijama, funkcijama koje štede vreme, multifunkcionalnošću, možete uživati u jednostavnosti života.

Gorenje ugradne rerne nude mnoštvo funkcija koje će vam olakšati kuvanje i učiniti ga prijatnijim. Uz funkciju FastPreheat koja omogućava da rerna dostigne temperaturu od 200°C za samo 5 minuta, štedite čak 30 odsto vremena potrebnog za uobičajeno predgrevanje. Uz SteamAssist, vaši obroci će imati hrskavu koru zahvaljujući dodavanju pare tokom pečenja, dok je AirFry funkcija idealna za prženje hrane bez dodatnih kalorija, koristeći intenzivno pečenje vrućim vazduhom.

Ako ste spremili više hrane i pića nego što je potrebno, ne brinite! Gorenje frižideri čuvaju svežinu i ukus namirnica zahvaljujući AdaptTech sistemu koji održava optimalnu temperaturu bez obzira koliko često otvarate vrata. NoFrost Plus funkcija sprečava nakupljanje leda na hrani i zidovima zamrzivača, omogućavajući da vaše namirnicu budu duže vremena sveže.

Kada se odlučite za brzi zalogaj iz frižidera, Gorenje mikrotalasna rerna će vam omogućiti da hrana bude kao da je upravo pripremljena. Sa 360° rotirajućim tanjirom, hrana će biti savršeno skuvana ili podgrejana, a čišćenje je jednostavno uz AutoClean program. Sve što je potrebno da uradite je da napunite čašu otpornu na visoke temperature vodom, stavite je u rernu i pokrenete program.

Ne brinite ni o pranju sudova, jer su Gorenje mašine za pranje sudova pravo čudo moderne tehnologije! Zahvaljujući ExtraHygiene funkciji sa UV tehnologijom, mašina uklanja do 99.9 odsto bakterija i virusa iz vode za ispiranje, čak i pri nižim temperaturama. SmartDosing rešenje automatski dozira pravu količinu deterdženta, dok je kontejner za deterdžent izdvojiv i lako se čisti, čineći svakodnevnu upotrebu jednostavnom.

Zato, dok uživate u finalu i navijate za svoj tim, Gorenje uređaji su tu da se pobrinu da sve bude spremno za savršeno iskustvo navijanja! Posetite Gorenje vebsajt ili najbliži Hisense / Gorenje Studio i nabavite kućne aparate koji će vaš život učiniti jednostavnijim!

0
0
1 Komentara
  1. Izvrtanje cinjenica od narcisoidnog coveka punog sebe koji je najodgovorniji za katastrofalno ispadanje sa EP. Lepo kaze legendarni Rambo Petkovic da reprezentacija poseduje igracki kvalitet ali da jednostavno nema sistem ni igru jer se ocigledno videlo da u mnogim segmentima igre nemaju iduje gde , sta i kako sa loptom kao i pogresne uloge pojedinih igraca na terenu. IO FSS je ovom odlukom samo potvrdio zasto je postavljen i cija je produzena ruka a za bolje sutra naseg fudbala, ko te pita.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter