0
ATP
Novak Đoković

FOTO: X/@Wimbledon

NOVAK OTKRIO ZA KOGA ĆE NAVIJATI U FINALU EURA: „Ne znam koliko ću slomiti Alkarazovo srce…“

Objavljeno: 12.07.24 u 23:57

„Nadam se da će mi dati ovo finale koje predstoji, a nakon toga ću navijati za njega“

Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona! On je u polufinalu savladao Lorenca Musetija u tri seta – 6:4, 7:6 (7:2), 6:4. To znači da ćemo gledati reprizu prošlogodišnjeg finala između Đokovića i Alkaraza. 

Za Španca će nedelja biti poseban dan, jer pored finala koje igra, od 21 čas fudbalska reprezentacija Španije igra finale EURA protiv Engleske.

Srpski teniser Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije posle plasmana u finale Vimbldona, a jedno od pitanja bilo je vezano upravo za finale koje se igra u Berlinu.

– Mislim da engleska publika ima sve iz oba sveta, imaju vremena da uživaju i u tenisu i fudbalu. Vimbldonsko finale je najgledaniji meč u svetu tenisa. Znamo koliko je bitno sve, ne znam koliko ću slomiti njegovo srce, ali već ima tri Grend slema, igra za četvrtu. Na način koji igra, kao Španac, na šljaci je nešto što je redovno za njih, ali na Vimbldonu je sve bolji i bolji. Zna da se adaptira, ima to u sebi da igra onako kako je potrebno u datom momentu. Veoma kompletan igrač, svi delimo to mišljenje, nadam se da će mi dati ovo finale koje predstoji, a nakon toga ću navijati za njega – rekao je Đoković, koji je tako poručio da će podržati Špance u finalu.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter