21
Domaći fudbal

Xander Severina (L) argues with Filip Krstic (R) during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Napredak and Partizan at stadium Mladost on May 08, 2024 in Krusevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVA BRUKA SRPSKOG FUDBALA: Napredak dočekuje Partizan na stadionu – Partizana!

Objavljeno: 12.07.24 u 23:30

Ah, taj srpski fudbal…

Fudbaleri Napretka će u prvom kolu dočekati Partizan, ali zbog radova na stadionu Mladost, moraće taj meč da odigraju na nekom drugom stadionu u Srbiji. Konačna odluka je da to ni manje ni više, bude stadion – Partizana!

Bilo je u planu da se pomenuti duel igra na „Lagatoru“ u Loznici, ali je u poslednjem trenutku odlučeno da se utakmica ipak odigra na stadionu u Humskoj. Kruševljanima nimalo nije odgovarala Loznica, jer je udaljena četiri sata od Lazarevog grada.

Fudbal UEFA Champions League season 2017-2018, Play-Off 1st leg
Partizan v Videoton (Hungary)
Stadium FC Partizan Stadion bez publike zbog kazne UEFA-e
Beograd, 17.07.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Takođe, već je viđeno da u Superligi Srbije pojedini klubovi budu gosti na svom stadionu jer je IMT na stadionu u Zaplanjskoj „ugostio“ Voždovac.

Napredak će do završetka radova na stadionu Mladosti biti nominalni domaćin u Humskoj.

30
49
21 Komentara
  1. Teoretski ovo ne može nikako biti bruka srpskog fudbala jer tehnički Partizai je kroatski klub iz Zagreba tako da nema priče o tome..

    1
    0
    Odgovori
  2. Sta je problem…uvijek problem,cak i kad nije problem.Ekipe zamjenile domacinstva …ovamo naslov “ bruka“ ovo ono

    1
    0
    Odgovori
    • Nisu ekipe zamenile domaćinstva nego Partizai gostuje na svom stadionu a u drugom delu sezone Napredak će da gostuje ali na Partizaijevom stadionu.
      Da su zamenili domaćinstva onda bi Partizai morao da gostuje u Kruševcu u drugom delu sezone a ovako će da ima 16 domaćinstava i samo 14 gostovanja!

      1
      0
      Odgovori
  3. I sta je tu Partizan kriv, je li prekrsio zakon sto im je pomogao da igraju tu dok prave stadion? Imam osecaj da samo Partizanu gledate da napakostite kao da on menja propise pet dana pred pocetak sampionata. I to ne samo domace vec i one UEFA.
    Nesto analiziram ponasanje srpskih medija a pro po Zvezde… Samo se pise u pozitivi , ne sme nikakva razumna kritika ili ti barem analiza , evo zasto samo o „dominaciji“ kao o provokaciji, pisite o tome kako je krmaca ugojena da dominira dvoristem domacim,npr… Malo o razlozima, oli ti uzrocima…
    Ali, neeee, ne smede se o tome. Jadni li smo i nikad bela dana u fudbalu videti necemo na velikim dogadjajima. Ne cudite se shto 24 godine nismo na EP bili, eto to je razlog.
    Velite stigao neki nass decko iz Monaka u Graficar…, ma nije nego!? Kupio ga Graficar,a? Samo se pitam koliko klubova ima ova Cergarka, ljudi? Otkuda tolike pare, narode? Ima li ko da odgovori,evo ne trazimo odgovornost (aghahaha!)

    9
    5
    Odgovori
    • Problem je kod tebe je sto ti jos zivis u crno-belom svetu i brines se o tudjem dvoristu ,,dok su neki klubovi marljivo radili i razvijali pojedini klubovi su ugostili mafiju i valjali drogu po stadionu , mucili ljude itd i onda se pitaju odkud to drugima a da mi sami nemamo

      4
      4
      Odgovori
    • Alo Franjevac,ovo je čisto kršenje pravila gde se vidi da i dalje radite šta god hoćete pa još kmečite i menjate teze..
      Zamena domaćinstva je ok ali ovo nije zamena.Ovako imate samo 14 gostovanja i 16 domaćinstava.
      Lopov je uvek lopov.

      2
      2
      Odgovori
  4. Boze sto je lep ovaj legendarni stadion! Treba ga obnoviti tako da se na mesto atletske staze ide u dubinu sve do trave i napravi donji venac tribina, nekih 12-15 hiljada sedista. a onda i gornji ,treci venac tribina od 15 hiljadarki, pa da i Nacionalni tim i Partizan imaju stadion za ponos. Ono tamo u ledinama naspram Zeleznika, svakako se gradi Cergarki,vele i da ce da im posume tribine,da gaje veverice kad se Cergarka ukine zbog silnih lopovluka koje su ucinili godinama unazad. Graficar se sprema da glumi Cergicu dok se vrati iz srpske lige u koju ce morati da leti. Ona je najveca samo po oglobljavanju srpskog budzeta svake godine. Lako je biti svinja kad te goje svi koji se od te cheshu.Hrk,hrkkkrkrk, ovo toplo vreme za uzivanje u blatu kraj Save,ehehe!

    0
    5
    Odgovori
    • Sta ce vama veći stadion kad ni taj lavor niste u stanju da napunite.Vama treba oduzeti taj stadion koji svakako nije vaš i eto koristiti ga za atletiku a napraviti nesto kao u Loznici pa kad već bojkotujete kad dodje šaka ljudi barem će izgledati da je solidno popunjen.

      6
      0
      Odgovori
  5. Pa, ta dugogodisnja Cergarkina dublerica bi trebala igrati u rupcagi a ne na slavnom srpskom stadionu, makar da to i odgovara Partizanu. Ali, hajde ako, Partizan je ipak najveci srpski klub po delima koja cini srpskom fudbalu,iako mu se to dobrano odrice ,pa i bescasno insinuira“anacionalnost“ fudbalska. Jer, Boze moj, neki drugi klub je „srpska gromada“ kojoj se sve ugadja , cak i krseci zakone …
    Samo da iz Cerge ne usledi protest ili ti Tozino i Tersmanovo „izvaljenije“.
    Tek bi tada bila farsa. A Napredak racuna s pravom da ce biti barem dobra poseta, grobari ce da dodju upoznati novi tim domacina. Ima neke logike u tom pa onda neka svi budu zadovoljni i srecni….

    4
    6
    Odgovori
        • U prvih 5 godina oskarove vlasti pRtizan je uzeo 6 a Zvezda 3 nacionalna trofeja. Toliko…
          Ehhh da, i ooet vam dugove vratio da mozete da registrujte ograce.

          1
          0
      • Za vas niko ne zna ciji ste, Cergari? Vrlo verovatno je da ste shiptarski, em ste krsteni od Envera Hodze, sa njima ste prvi mec i odigrali po osnivanju od strane zlocinca Krcuna, a plus ,boga mi…, ne zna se ni ciji ste,ko vas je „ukaitio“, vele vec ste poodavno privatizovani od strane turskih konjanika, postoje tu neke verzije koje vuku do shiptarske k*vi,ko zna.ahaha!
        A kada vi igrate u rupi i cuda se desavaju… AVioni prelecu rupu a sudije ponistavaju golove protivnika… Nista nije slucajno na ovom svetu nepravdi i gde se ne zna ko koga handrmolji! Nisam li jasan,a?!

        1
        3
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter