0
Ostali sportovi

FOTO: Uglješa Zindović

LEPA SCENA U BELOJ CRKVI: Održan turnir u „beach“ vaterpolu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.07.24 u 13:55

Jedna sjajna vaterpolo manifestacija u Banatu

Na Gradskom jezeru u Beloj Crkvi od 5. do 7. jula održan je turnir u „beach“ vaterpolu u organizaciji Vaterpolo kluba „Jezero“, a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Bela Crkva.

Na turniru je učestvovalo 12 ekipa sa preko 100 takmičara iz cele Srbije, a tokom tri dana publika je uživala u sjajnom ambijentu i utakmicama sve popularnijeg bič vaterpola.

FOTO: Uglješa Zindović

Učesnici turnira su dolazili sa svih strana Srbije, Valjeva, Subotice, Pančeva, Niša, Beograda, Zrenjanina, Kikinde, Novoga Sada, Kragujevca… Intersantne su bile ekipe koje su bile mix muško-ženskih igrača u kojima su se nalazile i reprezentativke Srbije, a takodje i ekipa veterana Dady Shark iz Beograda koja je prvi put učestvovala u ovakvom turniru i po njihovoj reakciji sigurno ne poslednji.

FOTO: Uglješa Zindović

Direktor vaterpolo kluba Neven Selaković istakao je da je ove godine turnir dostigao neverovatan kvalitet igre zahvaljujući igračima koji su uzeli učešće i s’obzirom na cifru od skoro 100 igrača bio daleko najbrojniji. Zahvalio se svima koji su pomogli u organizaciji samog turnira uključujući lokalnu samoupravu i kompaniju Mozzart.

Za sam kraj publika i takmičari su uživali u vatrometu i na najbolji moguć način obeležen je praznik vaterpola Beloj Crkvi.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter