1
Evroliga
Žofri Lovernj

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 17: Joffrey Lauvergne (C) and dejan Musli (R) of Partizan Belgrade celebrate victory after the 2013-2014 Turkish Airlines Euroleague Top 16 game between Partizan Belgrade and CSKA Moscow at Kombank Arena on January 17, 2014 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DA LI JE VREME ZA POVRATAK U PARTIZAN? Ljubimac Grobara zvanično slobodan u izboru nove sredine!

Objavljeno: 12.07.24 u 15:14

Grobari se nadaju, ali su šanse za tako nešto male

Francuski košarkaški centar Žofri Lovernj završio je svoj dvogodišnji angažman u Asvelu i postao slobodan igrač.

Nakon što je dve sezone briljirao u dresu Asvela, Lovernj je sada u potrazi za novim klubom. Njegove sjajne partije u timu iz Liona učinile su ga jednim od najtraženijih igrača na tržištu.

Svakog leta kruže glasine da bi Lovernj mogao ponovo obući dres Partizana, a ove godine te spekulacije su dodatno pojačane jer je sada slobodan igrač. Grobari, verni navijači Partizana, već dugo priželjkuju njegov povratak u redove crno-belih, gde je svojevremeno bio kapiten pod vođstvom Duška Vujoševića.

Lovernj je pored uspeha u evropskim klubovima imao i značajnu karijeru u NBA ligi, gde je igrao za Denver zajedno sa Nikolom Jokićem, a potom i za Oklahomu, Čikago i San Antonio. S obzirom na trenutnu situaciju, mnogi veruju da bi povratak u Partizan mogao biti sledeći korak u njegovoj karijeri.

41
5
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter