1
Olimpijske igre Pariz 2024
Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanovic tokom okupljanja kosarkaske reprezentacije Srbije, KSS, at hotel Crown Plaza on June 24, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOGDAN ULAZI U ISTORIJU: Bogdanović u Parizu preskače Teodosića i ulazi u anale srpske košarke!

Objavljeno: 12.07.24 u 08:43

Bogdanović će moći da obori još jedan rekord

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović mogao bi da postane apsolutni rekorder po broju postignutih poena u dresu reprezentacije na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Bek Atlante Hoksu nedostaje 56 poena kako bi pretekao Miloša Teodosića, trenutnog lidera po ovom parametru.

Bogdanović trenutno ima 1.002 postignuta poena i očekuje se da bi mogao prestići Teodosića tokom tri utakmice grupne faze Olimpijskih igara

U Parizu Srbija će se u grupi sastati sa reprezentacijama SAD-a, Portorika i Južnog Sudana. Ako se tim uspešno plasira u narednu fazu, Bogdanović će imati dodatne šanse da dođe do liderske pozicije.

Takođe, bivši igrač Partizana će na utakmici protiv SAD-a nadmašiti po broju odigranih utakmica legendarnog Dejana Bodirogu, koji je u nacionalnom dresu nastupio 85 puta.

6
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter