1
Domaći fudbal
Delije

delije sever navijaci Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA IZDVAJA MILIONE ZA IZRAELSKOG TINEJDŽERA?! Mladi fudbaler na meti šampiona Srbije!

Objavljeno: 11.07.24 u 22:34

Zaista se Zvezda etablirala kao klub koji može mnogo da investira u budućnost.

Crvena zvezda izborila se za pravilo od dva obavezna bonusa u Superligi Srbije, a sada je red na sklapanje što jačeg rostera mladih igrača.

Tako je naciljala jednog najboljih mladih napadača Izraela Idana Toklomatija, koji nema još punih 20 godina, pišu izraelski mediji, a prenosi MozzartSport.

Kako pišu tamošnji mediji, uskoro bi na adresu Makabija iz Petah Tikve stići zvanična ponuda crveno-belih vredna 2,5 miliona evra.

Tinejdžer može da igra praktično na svim pozicijama u ofanzivi, a može da se podjednako dobro snađe, kako u srcu napada, tako i na bočnim pozicijama.

12
4
1 Komentara
  1. CZ je pre nekoliko meseci posudila novac od Kostadina Terzica i „vlasnika“ Graficara, sto znaci da nema novca… Ovo sada pokazuje da je u pitanju bahatost..Ovde 2,5 mil.evra, onamo 8 miliona, tamo 4 miliona.. Samo dizu halabuku..Ustvari siguran sam da se moze dogoditi nova „crvena poternica“ ali ovog puta srpska.. U igri je i naglo funkcionisanje OFK Beograd, na cijem celu su Terzicev i Mrkelin sin, u saradnji sa Babovicima.

    3
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter